Ihminen Yrittäjänä

Mikä on suhteesi yritykseesi?

Tuhannet kirjat opastavat yrittäjää menestymään. Kuka kertoisi siitä, miten yrittäjän nimeä kantava ihminen kokee asioita. Miten ihminen yrittäjänä, inhimillisenä, heikkona, toisia tarvitsevana, haavoittuvaisena, tunteidensa vankina, sisäistä lastaan kantavana menestyy vaativassa ympäristössä. Siis toimii niin, jota menestykseksi kutsutaan.

Niin mitä sinulle kuuluu, ihminen, läheinen, ystävä, vanhempi, lapsi, työnantaja, projektijohtaja, veronmaksaja… yrittäjäksi sinua kutsutaan. Tunnetko häpeää, pelkoa, surua, kateutta, rikkautta, rakkautta, pettymystä, syyllisyyttä, ylpeyttä…yrittäjä?
Osaatko nimetä tarpeesi? Nälkä, seksi, raha,…. ai etkö enempää.
Niin, ihmisiä me olemme.

Onko sinulla salaisuuksia, jotka ”sairastuttavat”? Voitko kertoa puolisollesi tulevaa kassakriisiä, jota pelkäät? Voitko kertoa hallitukselle, että sinua ei kiinnosta pätkän vertaa jatkuvat kasvutavoitteet? Voitko kertoa parhaalle ystävällesi, että toimit väärällä alalla? Voitko kertoa uuden ideasi yhtiökumppanillesi ja luottaa siihen, että hän ei varasta sitä sinulta tai se ei vaikuta teidän väleihin ja odotuksiin? Voitko kertoa, että pelkään konkurssia ja sitä häpeää, joka siitä tulee?
Kysymyksiä voisi jatkaa loputtomiin, eikö niin.

En välitä siitä, mitä ulkoisia asioita sinulla on. Välitän siitä, että tunnista sisäisen olemuksesi, puhut ”syntisi pohjattomaan kaivoon”, vapaudut taakastasi ja alat elämään elämää mikä sinulle kuuluu.
Meillä on aikaa, ei ole kiire. Kaikki tapahtuu ajallaan. Juuri oikeaan aikaan.

En varasta ideaasi. En kerro hallitukselle. En syytä veropetoksesta. Tätäkin voisi jatkaa loputtomiin.
Idea on selvä. Olen ihminen Yrittäjänä -terapeutti, tai mentori tai…. Tiedän vaan, että on todella hyvä, että on paikka missä voi olla oma itsesi ja sanoa mitä ”sylki suuhunsa tuo”. Ilman tuomiota, ilman arvostelua… Tiedän, että olet ihminen, heikko, haavoittuvainen, tunteva, tarvitseva.. . Tiedän myös, että sinulla on sisäinen voima, olet älykäs, nokkela, viisas, … Ollaan yhdessä ”Yrittäjiä”.

Varaa aika HumanFIX terapia